< terug

Call for entries: De Kleine Grote Prijs Tanja – De Grote Kleine Prijs Eugeen #5

NL
Studenten en docenten uit onze architectuuropleidingen kunnen deelnemen aan onze vijfde editie van de wedstrijd DE KLEINE GROTE PRIJS TANJA – DE GROTE KLEINE PRIJS EUGEEN !

Zoals vorige academiejaren wordt deze wedstrijd georganiseerd om de creativiteit in onze faculteit te promoten. Het idee hiervoor ontstond toen docent Eugeen Liebaut zijn loopbaan beëindigde, einde 2017.

Iedere student en docent van de opleiding architectuur kan hieraan deelnemen. De ‘kleine grote prijs Tanja’ zal worden uitgereikt aan een student. De ‘grote kleine prijs Eugeen’ wordt uitgereikt aan een docent.

De winnaars en een selectie van ingediende projecten zullen volgend academiejaar verschijnen in de publicatie ‘De Eugeen Tanja selectie #5’. De vierde editie wordt binnenkort voorgesteld (meer nieuws hierover volgt snel). De vorige edities #1,2 en 3 kan je nog consulteren in onze bibliotheken.

Hoe deelnemen? Meer info
Deadline voor semester1: 18 februari 2022

Voor alle info kan je steeds terecht bij docente Sophie Laenen.

EN
All students and lecturers of our Architecture programmes can submit a studio project for the fifth edition of our contest ‘The Small Grand Prize Tanja, the Grand Small Prize Eugeen‘.
The deadline for submitting a project of the 1st semester is February 18.

And who knows, your entry might be included in our next publication. The fourth edition ‘LucAs architectuurboek #4’ will be published soon. (More news will follow). Previous editions can be conslulted in our libraries.

All info on how to participate.

If you have any more questions, don’t hesitate to contact Sophie Laenen.