< terug

Expo bachelorproef: Abstract vs Specific in an everchanging Brussels landscape 29/05

Welkom op het toonmoment van de bachelorproef architectuur
ABSTRACT vs SPECIFIC in an everchanging Brussels landscape

Met werk van: Fatima-Zohra Ait El Maâti, Stephanie Alatraca, Elias Boukari, Mathilde Brogniet, Magdalena Claessens, Hanne Deckers, Tessa Degraeve, Natacha de Kuijper, Charlotte De Pauw, Jef De Saedeleer, Shannon De Wandeler, Wannes Deyaert, Zohra Gillaer, Lia Herbots, Michael Holemans, Yasmine Elena Homan, Mevhibe Ilhan, Romée Iosifidis, Jorg Leemans, Maud Maes, Quinten Malfait, Fleur Peeters, Maxim Ragoen, Lena Smet, Fatiha Tadjadit, Sarah Trimeche, Zita Van Den Bosch, Cato Van den brande, Evelyn Van Durme, Laura Vanhoegaerden, Jonathan Vanhove, Ibe Van Hoyweghen, Tosca Van Reymenant, Maud Verjans, Febe Vermeulen, Yvanna Versyck, Loïc Vossen, Khatereh Zarei Malekabadi, Hannelore Feryn, Lauren Goedertier, Linde Huygens, Daniel Devadder, Maxime Berets
Tutors:
Nele Stragier, Yves Malysse, Kobe Van Praet

Woensdag 29 Mei van 17 u – 21 u
Kanal – Centre Pompidou
Akenkaai, 1000 Brussel
FB event