< terug

Springweek 2019

Het is weer bijna tijd voor de ‘SPRING oefening’! Een week lang, van 1 tot en met 4 april, zullen de studenten van onze faculteit een frisse uitdaging tot fixatie aangaan. Van maandag tot donderdag onderwerpen ze dag en nacht een onbekende en soms zelf bizarre opdracht aan hun kunnen. De studenten etaleren daarmee dat ontwerpen niet alleen een zaak is van een doordacht en afgewogen schaakspel, maar ook dat snelschaken tot de mogelijkheden behoort. Dit jaar zullen 900 studenten van de Faculteit Architectuur Campus Sint-Lucas Gent samenwerken aan dit groot project!

Blijf je graag op de hoogte over wat dit jaar zal gebeuren, hou dan de Facebookpagina en Instagram in de gaten en laat het aftellen beginnen!

________________________

It is almost time for the ‘SPRING exercise’! During one week, from 1 to 4 April, the students of the Faculty of Architecture will take on a fresh challenge. From Monday to Thursday, day and night, they will work on an unknown and sometimes even bizarre assignment. The students show that design is not only a matter of a well-considered and balanced chess game, but also that fast chess is possible. This year, 900 students from the Faculty of Architecture Campus Sint-Lucas Ghent will collaborate on this major project!

If you would like to stay informed about what we will do this year, keep an eye on the Facebook page and Instagram and let the countdown begin!