< terug

Projectweek opleiding stedenbouw en ruimtelijke planning in Brugge 7-8/11

projectweek

In het kader van de projectweek van de opleiding stedenbouw en ruimtelijke planning is iedereen welkom op de volgende evenementen:

Op vrijdag 7 november: van 15.30-18 uur pop-upbar aan Pauluskerk te Brugge, vanaf 18 uur vertrek naar het prieeltje van Park ten Poele dat in de schijnwerpers zal gezet worden. Zie FB event. Ganse dag: bevragingspanelen in Tempelhof, Park ten Poele en aan Pauluskerk

Op vrijdag 8 november:  toonmoment projectweek tussen 17 en 18 uur : Er zijn installaties rond de site De Dijk-Tempelhof te bekijken in de bibliotheek en in het buurtcentrum van De Dijk worden de filmpjes  van de drie groepen getoond. We sluiten af met een drankje. Zie FB event.

Met hulp van diverse stadsdiensten en externe organisaties (basisschool De Stempel, WZC Prinsenhof, domein aan de plas, …) die mee vol enthousiasme/flexibiliteit hebben meegewerkt!