< terug

Studie- en inspiratiedag / Beweging in open ruimte 25/10

Op 25 oktober organiseert Hans Leinfelder, docent aan onze faculteit, mee de studie- en inspiratiedag ‘Beweging in de open ruimte’ in het WTC gebouw, verdieping 23, Koning Albert II-laan 30, Brussel.

De studiedag is een tussenstop van de Open Ruimte Beweging, waarin dringende, terugkerende open ruimte vraagstukken in Vlaanderen in kaart worden gebracht, en vervolgens werd nagegaan welke partijen energie hebben om die thema’s samen aan te pakken en tot gebundelde realisaties te komen. Programma’s rond grondzaken, circulaire voedselbouw, luwte-oases, op(en)ruimen, gewaardeerde landschappen en voedselparken passeerden het voorbije jaar de revue tijdens vijf regionale en zes thematische tafels. Tijdens de studiedag wordt hierop teruggeblikt, in discussie gegaan over de programmawerking, en de kiemen voor nieuwe programma’s voor 2019 besproken.

U kunt hier het volledige programma vinden. Deelname is gratis, inschrijven kan via het inschrijvingsformulier.
Na de conferentie is er op dezelfde locatie om 17.30 uur ook nog de boekvoorstelling ‘Interfaces in landscape and land use – challenging the boxes’ en om 19 uur start de avondlezing ‘Cultivation is Permanent Restoration’. Ook op die evenementen bent u hartelijk welkom.