< terug

Electives 2018-2019 Semester 1

alle-bestanden-18-19-sem1_pagina_19_pagina_01

Via onderstaande links vind je een voorstelling van alle electives aan onze faculteit, gesorteerd per semester. Let op: je kan niet elke elective volgen in elke opleiding. In de programmagids vind je het specifieke overzicht voor jouw opleiding.

In het gecombineerde bestand kan je alle electives per semester doorzoeken op trefwoorden. Dat doe je door de zoekfunctie te gebruiken (control + f). Niet elke elective heeft op dit moment reeds een poster: kijk daarom zeker ook in de ECTS-fiches in de programmagids.

__________________________________________________________

You can find the overview of the electives for your programme here. Using the links below, you can find the presentation of the different elective courses in the Faculty of Architecture. Please note that certain electives are restricted to certain programmes.

You can also use the combined files to search for keywords in all elective posters (with control + f). Not all elective have a poster yet, so make sure you also check the ECTS course dscriptions in de programme