< terug

Expo / Week van het Ontwerpen reist naar Antwerpen > 9/12

week-a-pen2

Het Interieur City Festival in de verlaten Sint-Maartenskliniek in Kortrijk zit erop. De Week van het Ontwerpen stelde er Belgisch en internationaal ontwerptalent voor in de expo We Are The Next Generation (met werk van deze studenten). Deze editie op een uitzonderlijke locatie lokte meer dan 12.000 bezoekers. Week van het Ontwerpen reist nu met de expositie door naar Antwerpen. In samenwerking met OVAM en Antwerp. Je kan de We Are The Next Generation van 9 november tot 9 december 2018 gratis bezoeken in de stadsbibliotheek Permeke.

Het openingsevent vindt plaats op dinsdag 13 november om 18u15 in Permeke Antwerpen met een hapje en een drankje, in aanwezigheid van de exposerende ontwerpers. Schrijf je hier gratis in.

__________________________________________________________

The Interieur City Festival in the abandoned Sint-Maartens Clinic in Kortrijk is over. The Week van het Ontwerpen (Week of Designing) presented Belgian and international design talent in the We Are The Next Generation exhibition (with work by these students). This edition at an exceptional location attracted more than 12,000 visitors. The Week van het Ontwerpen exhibition now travels to Antwerp. In collaboration with OVAM and Antwerp. and powered by Creatives you can visit the exhibition for free from 9 November to 9 December 2018 in the city library Permeke.

The opening event will take place on Tuesday, November 13 at 6:15 pm in Permeke Antwerpen with a snack and a drink, in the presence of the exhibiting designers. Register here for free.