< terug

Emeritaatsviering Pascal De Decker: ‘Wonen uit de schaduw’ 23/11

23 november 2023
Technologiecampus
Gebroeders De Smetstraat 1, 9000 Gent
auditorium E036

PROGRAMMA
15u30-15u45 Verwelkoming
15u45-16u45 Kwalitatief doctoraatsonderzoek
Eva Van Caudenberg, Willemien Van Damme, Jana Verstraete, Emma Volckaert en Babette Wyckaert
16u45-17u00 Intermezzo
Wouter Deprez
17u00-17u50 Panelgesprek over kwalitatief onderzoek
Stijn Oosterlynck, Leeke Reijnders, Griet Roets en Els Vervloesem, onder leiding van Maarten Loopmans
17u50-18u15 Lezing ‘We moeten het niet steeds over M hebben’
Pascal De Decker
18u15-19u30 Receptie

INSCHRIJVEN via https://arch.kuleuven.be/events/emeritaatsviering-pascal-de-decker

Hans Leinfelder, Isabelle Pannecoucke, Willemien Van Damme en Jana Verstraete stelden voor het emeritaat een liber amicorum samen met
bijdragen van verschillende collega’s van Pascal. Het boek wordt op de viering aangeboden. Tijdens de recente voorbereiding voor druk bleek evenwel dat de auteurs in hun bijdragen zoveel kennis wilden delen dat het boek dikker is uitgevallen dan oorspronkelijk was voorzien. Het boek wordt bijgevolg iets duurder (40€) dan eerder vermeld op de uitnodiging. U kan het boek op de emeritaatsviering aanschaffen in cash of via payconiq. Het is voor een aankoop op de viering zelf echter onmogelijk om een factuur ‘voor voldaan’ te voorzien.
Via onderstaande link kan u nu al online intekenen voor het boek aan 35 euro (later in de winkel te koop aan 55 euro). U ontvangt per kerende e-mail meteen een factuur ‘voor voldaan’ voor uw boekhouding. Uw bestelde exempla(a)r(en) kunt u afhalen op de emeritaatsviering zelf; ingetekende exemplaren worden echter niet opgestuurd! Voorintekenen (bestellen en afrekenen) kan hier: https://gompel-svacina.eu/product/wonen-uit-de-schaduw-intekening/