< terug

Expo / Koen Deprez en masterstudenten: ‘Het Wilde Denken’

Koen Deprez, professor en onderzoeker aan de KU Leuven, stelt samen met zijn masterstudenten de afstudeerwerken tentoon die in de masterstudio ‘Het Wilde Denken’ tot stand kwamen. ‘Het Wilde Denken’ is een term die Koen lanceerde als voorbereiding op een vergadering in de Faculteit Architectuur over de positie van interieurarchitectuur in België. Uit dat gesprek is een aparte masterstudio ontwikkeld.

Met werk van studenten Evin Esen – Fady Victoria – Caro Verdroncken – Mara Pompen – Jolien Gillijns – Neena Verliefde – Charlotte Van Bellinghen – Damion Windels – Kaat Carpentier – Jens Verbist – Cilia Deckers – Ania Frasolek – Ayoub Azouakine – Madelon Vanoosthuyse

Lees meer op www.vondel.be.

Oude Post – Kardinaal Cardijnstraat 9, 1500 Halle (02 365 98 27)
Vr 7 jul – zo 13 aug // Vernissage op vr 7 jul van 19u30 tot 22u.
Open op di 11 jul van 15u tot 20u, op vr van 17u tot 21u, op za en zo van 10u tot 17u.