< terug

VAi Onderzoeksdag 15/11

Op woensdag 15 november 2023 organiseert het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) vanuit zijn collectie en kenniscentrum voor de eerste keer een onderzoeksdag op kunstencampus De Singel in Antwerpen. Hiermee willen ze de uitwisseling tussen de eigen werking en het onderzoeksveld versterken. Er volgen presentaties van trending topics, onderzoeksmethodieken en de gloednieuwe VAi Archiefhub.
Met bijdgragen van o.a. doctoraatstudenten BenoƮt Vandevoort en Laura Lievevrouw.

Heb jij interesse in onderzoeksmethodieken, architectuur- en andere archieven of wil je graag meer weten over kunstmatige intelligentie voor collectiebeheer? Bekijk het volledige programma en registreer via deze link.

In samenwerking met het Departement Architectuur – KU Leuven, MUSA, Design Museum Gent, CIVA , Universiteit Gent , Object Care bv, Middelheimmuseum, Rijksuniversiteit Groningen onderzoek en TU Delft.