< terug

Alumni regio Brussel: Elien Vanhamel ontvangt prijs beste Master’s Thesis over Brussel 25/10

KU Leuven Alumni regio Brussel nodigt U van harte uit voor het debat ‘Een nieuw leven voor de kantoortoren’ samen met de uitreiking van de beste KU Leuven Master’s Thesisprijs over Brussel!

Eminente sprekers en docenten architectuur Oana Bogdan en Lionel Devlieger gaan in debat met Margot Otten (BRUZZ) over de problematiek van de transformatie van de kantoorgebouwen zoals ZIN, Manhattan en Multi in Brussel.

Tijdens deze avond reiken we ook de prijs voor de beste Master’s Thesis over Brussel uit vanuit de kern Brussel van de KU Leuven Alumni aan een KU Leuvenstudent. Dit jaar valt de eer te beurt aan architecte Elien Vanhamel met haar werk ‘Eens verguisd, nu een voorbeeld – Een evaluatie van recente kantoorrenovaties in Brussel.