< terug

Expo / LAB-O elective Dwarsdoorsnede >3/06

De elective Dwarsdoorsnede draagt bij aan het beoogde leerresultaat waarbij de studenten (master architectuur, interieurarchitectuur, stedenbouw en ruimtelijke planning 1 & 2) blijk geven van een kritische attitude. De studenten leren een dwarsdoorsnede (verschillende wijzes van) te maken van een dynamische, levende en pedagogische activiteit van een ontwerpgericht opleidingsonderdeel, in casu de LAB-O workshopweek 2022.

Op basis van bestaande inhouden vanuit de leerlijnen Media, Expressie, Positioneren en de LAB-O workshopweek traceren de studenten een kritische / exploratieve dwarsdoorsnede gekristalliseerd in een filminstallatie.

Bezoek de filminstallatie op weekdagen tussen 9u en 18u30 op Campus SInt-Lucas Gent, Hoogstraat 51, 9000 Gent.