< terug

Oproep aan designers: artistieke noden

Z33 onderzoekt samen met IDEA Consult artistieke of creatieve noden van professionele designers in Vlaanderen. Via een online bevraging willen we de artistieke noden in kaart brengen van individuele designers en de designsector. De resultaten van deze bevraging worden gebruikt om na te gaan op welke manier in de toekomst (beter) tegemoetgekomen kan worden aan deze noden.

We richten ons hierbij op alle professionele designers: net afgestudeerd, in opstart, in dienstverband of freelance (in hoofd- of bijberoep).

Het invullen van de bevraging duurt ongeveer 10 minuten.

Als je interesse hebt in de resultaten, dan kan je op het einde van de vragenlijst je naam en e-mailadres invullen. Alle antwoorden zijn persoonlijk en vertrouwelijk en zullen geanonimiseerd worden verwerkt.

Klik hier: https://chkmkt.com/nodendesignsector

#nodendesigners

Foto: re-FORMAT, Heleen Sintobin, fotograaf: Selma Gurbuz