< terug

Sofa talks over de (post)corona stad: Luce Beeckmans 10/12

In de coronacrisis ontdekten we een unheimliche en tegelijk sublieme spookstad. En ook na de lockdown blijven de straten en pleinen bevreemdend leeg. Gideon Boie en Lieven De Cauter nodigen enkele architecten en stedenbouwkundigen uit die zich kritisch uitgelaten hebben over de ruimtelijke dimensie van de crisis. Ze gaan in gesprek met hun gasten over hun dromen en verlangens omtrent architectuur na corona. De sofa talks vormen het publieke onderdeel van het college ‘Kritiek en Ethiek’ georganiseerd door de KU Leuven Faculteit Architectuur, campus Sint-Lucas Gent/Brussel en worden georganiseerd in samenwerking met CIVA.

10.12.20, 14u30: Luce Beeckmans, docent aan de Vakgroep Architectuur en Stedenbouw UGent en senior postdoctoraal onderzoeker FWO

Meer info: https://www.facebook.com/gideon.boie/posts/3839457879421769