< terug

Masterclass Dichtheid en Levenskwaliteit 22-29/10

Professionals, studenten, lokale spelers, … Neem deel aan een collectieve onderzoekactie over de dichtheidskwestie in Brussel.
22-29 OKTOBER 2020

Samen doen: in een klein groepje van minder dan tien personen werk je in de loop van deze acht dagen een wenselijk scenario uit voor een kwaliteitsvolle verdichting voor een gebied van de Brusselse metropool. Je wordt begeleid door coaches van hoog niveau. Zij helpen je om je aanpak te structureren en je resultaten te valoriseren. Vijf groepen die zich buigen over vijf verschillende territoria zijn tegelijk aan de slag. Een extra groep voert een onderzoek uit naar de controverse over de dichtheid in Brussel.
Inzicht in het Gewest: we schakelen specialisten van de Brusselse stedelijkheid (historicus, stedenbouwkundige, bestuursverantwoordelijke) in om je te helpen de lokale uitdagingen aan te pakken.
Leren van topfiguren: er staan twee conferenties op het programma. Ze bieden de gelegenheid om te luisteren naar en van gedachten te wisselen met internationaal erkende experts op het gebied van de gebruiksvormen en de types van dichtheid.

Meer info.