< terug

Congres ‘OPEN RUIMTE OPEN BLIK’ 17-18/03/2016

Samen met de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning, organiseert Hans Leinfelder van de Faculteit en het Departement Architectuur van KU Leuven op 17 EN 18 MAART 2016 IN BRUSSEL het voorjaarscongres ‘OPEN RUIMTE OPEN BLIK’.

Het congres wil op een originele manier de kracht en het belang van open ruimte in de verf zetten en de sleutelrol van de ruimtelijk planner benadrukken. Hiervoor zorgen onder meer binnen- en buitenlandse sprekers die het thema vanuit ongewone perspectieven zullen benaderen: JULIA CZERNIAK (Syracuse University, NY), DIRK SIJMONS (TU Delft), JOHAN BRAECKMAN (UGent), SEPPE DE BLUST (Ndvr) en JONATHAN HOLSLAG (VUB). Daarnaast hoopt het met doe-sessies en vernieuwende werkvormen de aanzet te kunnen geven voor een mentale omslag.

Ook u krijgt de kans om op het congres een (vurig) standpunt te verdedigen of een lovenswaardig project in de kijker te zetten. Grijp dus uw OGENBLIK! U kiest zelf op welke manier u uw verhaal wilt vertellen: een film, beelden, cartoons, stand-upcomedy, muziek, een performance of gewoon een praatje. Alles kan, zolang u maar verrast.

MEER INFO vindt u op http://www.vrp.be/mod_calendar/congres-open-ruimte/