< terug

Fotoreportage tentoonstelling ‘Reactivate Design. Nieuwe interieurs voor bijzondere collectiestukken’

33840116291_253bfcd192_k1
© Design museum Gent

 

Veel collectiestukken liggen geduldig in het depot van het Design museum Gent te wachten op een nieuwe bestemming of een nieuw verhaal. Daar brengen de Masters Interieurarchitectuur van de KU Leuven (Campus Sint-Lucas Gent) verandering in. Ze namen 15 collectiestukken onder de loep en ontwierpen er een interieur van 25m² voor.

Bekijk hier beelden van de tentoonstelling.

Nog tot 7 mei in het Design museum Gent!

http://designmuseumgent.be/agenda/reactivate-design

Designers: Arteluce, Cini Boeri, Andrea Branzi, Pieter De Bruyne, Frank O. Gehry, Shiro Kuramata, Jean Lemmens, Jean Nouvel, Gerrit Rietveld, Victor Servranckx, Borek Sipek, Henry van de Velde, Maarten Van Severen

Studenten: Mohammad Sadegh Babaiy Zonouzi, Fien Breyne, Laura Callewaert, Lise Caluwé, Justine Devlaminck, Eva Dewulf, Michiel Hutsebaut, Elisabeth Impens, Lien Nobels, Pieter-Jan Snoeck, Jelke Soenens, Gaëlle-Madeleine Spaas, Elise Van hoeck, Charlotte Vanden Bussche, Justine Vandewoude

Curatoren: i.s.m.architecten, Fredie Floré, Arnaud Hendrickx

Scenografie: i.s.m.architecten

Met bijzondere dank aan: Fien Breyne, Lise Caluwé, Sylvie Cosyns