< terug

Ontwerpstudio biab15: “Verkennen”

biab15-1

NL: Binnen deze ontwerpstudio wordt vertrokken vanuit het eigen lichaam om hiermee de relatie tot de ruimte en de hierin aanwezige elementen af te tasten; om zo op zoek te gaan naar een compositorische spanning, waarbij de relatie tussen gewicht, evenwicht en tegenwicht de drijvende kracht vormt. Wat aan de hand van dat menselijke lichaam wordt onderzocht, vormt tevens het uitgangspunt bij het ontwerpen van de elementen die binnen deze composities worden ingezet.

_________________________________

EN: In this design studio we start from our own body in order to explore the relation with space and the present elements. We look for a compositional tension, in which the relationship between weight, balance and counterbalance is the driving force. What is examined on the basis of that human body also forms the starting point for the design of the elements that are used within these compositions.

Wouter Krokaert

bossuyt-jarno_opo15-9

gilke-vandersteen1

silke-van-lembergen1