< terug

Design Lab: 1-op-1 feedback op jouw portfolio 28/05

mosa2

Ben je een beginnend ontwerper? Stel jij je wel eens vragen over jouw portfolio?

Wat denkt een ervaren designer van jouw laatste logo- of tafelontwerp? Je krijgt tijdens deze portfoliodag de kans om jouw portfolio voor te leggen aan mensen met autoriteit in hun vakgebied. Hun feedback, maar ook hun netwerk kan waardevol zijn voor jouw volgende stappen als ontwerper.

Natuurlijk krijg je regelmatig feedback op jouw portfolio. Maar hoe denkt een bedrijfsleider, ervaren ontwerper of expert er precies over? Waar zien ze ruimte voor verbetering? Waar zien ze een markt? Hoe kan jij jouw portfolio versterken, coherenter maken, meer doen spreken?

Voor wie?
Voor de meer beginnende ontwerper die wel al een portfolio heeft opgebouwd, maar hier graag een kritische blik op krijgt en een antwoord krijgt op ‘Hoe kan ik mijn portfolio nog verbeteren?’. Dit event richt zich niet tot pas afgestudeerden.

Werk je in de discipline: ambacht, grafisch ontwerp, meubelen & interieur, industrieel design of accessoires? Dan matcht Flanders DC jou op 28 mei in Mechelen met een expert. Je kan hen elke portfoliovraag voorleggen. Om je goed te kunnen matchen, moet je inschrijven voor 8 mei.

Sectoren en experten
Je kan je portfolio voorleggen binnen volgende sectoren aan onderstaande experten. Ze zijn elk top in hun gebied van designexpertise.

  • Meubelen & Interieur: Axel Van Den Bossche van Serax en Vincent Meurisse van Collective
  • Industrieel design: Maxime Szyf van Yellow Window Design
  • Grafisch ontwerp: Saskia Wierinck van Superset (logo- en huisstijlontwerp, editoriaal design, webdesign, illustratie, reclame,…)
  • Accessoires: Nedda El-Asmar van STUDIONedda (juwelen, textiel, handtassen, hoeden,…)
  • Ambachtelijk design: Keramiste Ann Van Hoey (in glas, klei, hout, maar ook collectible design, kunstambacht en uniek ontwerp)

Meer info en inschrijvingslink: https://www.eventbrite.be/e/registratie-design-lab-1-op-1-feedback-op-jouw-portfolio-mechelen-53435410752