< terug

Publication / ‘The Production Sites of Architecture’ w/ Koen Deprez

afbeelding2

NL ‘The Production Sites of Architecture’ onderzoekt de link tussen materiële sites en betekenis. Het onderzoekt vragen zoals: hoe geven ruimtelijke configuraties betekenis? Wat zijn alternatieve vormen van kennisproductie? Hoe veranderen deze ons begrip van architectonische kennis?
Het presenteren van geïllustreerde case-studies van werken van architecten en kunstenaars, waaronder Amale Andraos, Dan Wood, OMA, Koen Deprez en John Soane, levert dit boek een belangrijke bijdrage aan ons begrip van architectuurtheorie.

The Production Sites of Architecture
Edited by Sophia Psarra
(Routledge 236 pages / 94B/W Illus.)
Available for pre-order

_______________________________

EN: ‘The Production Sites of Architecture’ examines the intimate link between material sites and meaning. It explores questions such as: how do spatial configurations produce meaning? What are alternative modes of knowledge production? How do these change our understanding of architectural knowledge?
Presenting illustrated case studies of works by architects and artists …including Amale Andraos, Dan Wood, OMA, Koen Deprez and John Soane, The Production Sites of Architecture makes a major contribution to our understanding of architectural theory.

The Production Sites of Architecture
Edited by Sophia Psarra
(Routledge 236 pages / 94B/W Illus.)
Available for pre-order

9781138559448