< terug

Colour Symposium: Transforming tomorrow through today 23-25/05

geplaatst in blog: Interior Architecture News & calendar (Former blog)
colour2

NL: Het ICA – Belgium Colour Symposium is een driedaags kleurensymposium op Technologiecampus Gent. Tientallen aspecten van het fenomeen kleur worden onder de loep genomen. Kleur in: kunst, design, licht, architectuur, cultuur, wetenschap, geneeskunde, digitaal, psychologie, landschap …

Op de website vind je alle informatie over het programma en de registratie.


EN: The ICA – Belgium Color Symposium is a three-day color symposium at Technology Campus Ghent. Dozens of aspects of the color phenomenon are examined. Color in: art, design, light, architecture, culture, science, medicine, digital, psychology, landscape …

On the website you will find all information about the program and registration.