< terug

Wouter Krokaert / Composities in het wilde weg

wouter

As a spectator you are invited to create time and an eye for sensitive details in light, movement and spatiality. By activating the scene slightly differently each time, the space transforms and changing meanings arise.

Illustrator and choreographer Wouter Krokaert is on stage with dancers Charlotte Vanden Eynde and Katja Dreyer and also uses elements from his visual work as an opponent. By combining all these elements he creates a fascinating translation of his drawings, photographs and sculptures on stage.

12/09/2020 / 20:15 /
Provinciaal Domein Dommelhof
Toekomstlaan 5 / 3910 Pelt / toegang gratis – entrance free
reservatie nodig, geef aub aan of je alleen komt of in een bubble – reservation required, please state whether you come alone or in a bubble

More info

Trailer

Review

Concept en beeldend werk: Wouter Krokaert, performance: Katja Dreyer, Charlotte Vanden Eynde, Wouter Krokaert,
kostuumontwerp: An Breugelmans, geluidsontwerp: Benjamin Dousselaere & Sylvie Bouteiller lichtontwerp: Tom Bruwier, interventie bij beeldend werk: Koba de Meutter, artistiek advies: Marc Vanrunxt

Productie: Workspacebrussels, coproductie: Perpodium, C-Takt, kunstencentrum Buda, wp Zimmer, ICI–CCN Montpellier (onderzoek)  met de steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid, de Vlaamse Gemeenschap, de VGC met dank aan Marc Godts , Alix Eynaudi, ZSenne art lab en Netwerk Aalst assistentie bij expo: Sven Vanderstichelen