Expo / Internationalisation at the Faculty of Architecture

slide-internat

NL: Bij de start van het tweede semester organiseren we op onze campussen een fototentoonstelling rond onze internationale initiatieven voor 2019 (Erasmus, summer schools, ontwikkelingssamenwerking, NY Hub, ..). Neem een kijkje in de pandgang in Gent of de vitrine in Brussel.

Meer informatie over internationalisering in de faculteit vind je hier.

_____________________________

EN: At the start of the second semester the Faculty of Architecture organises on both campuses a photo exhibition on the international initiatives for 2019. (Erasmus, summer schools, development cooperation, the NY Hub, …) Take a look in the pandgang-corridor in Ghent or the vitrine-showcase in Brussels.

More info on the international office of the faculty can be found here.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *