< terug

Expo Residentie Frans Masereel centrum 20-27/02

masereelposter

Van 1 november tot 7 november werkten 8 masterstudenten van Luca School of Arts en 8 masterstudenten van de Faculteit Architectuur samen in het Frans Masereelcentrum in Kasterlee. Iedereen brancht een startbeeld of artefact mee en elke dag werd een nieuwe interpretatie van dat beeld gecreëerd in zeefdrukken, intaglio, hoogdruk, vlakdruk, risografie, monotype, letterpress, tekeningen en één sculptuur.

Donderdag 20 februari vanaf 18u openen we de tentoonstelling met een vernissage.
Donderdag 27 februari sluiten we af met een finissage.

Locatie: Carré – Alexianenplein – 9000 Gent

studenten:
Thorsten Staes, Yingda Dong, Nando von Arp, Inessa Dobbelaere, Nele De Paepe, Cecile Broekaert, Toontje Smolders, Lise Goossens (Luca School of Arts); Ahlem Rebai, Jari Rijckaert, Alberto Bovo, Mumtaaz Viaene, Bryana Valice Evert, Marthe Sambaer, Maurits Verstraete, Giulia Elisabeth Malley (Faculteit Architectuur); docenten: Steve Michiels, Goele Dewankel (Luca School of Arts); Kristien Vanmerhaeghe, Robin Schaeverbeke

________________________________

From November 1st till November 7th eight master students of Luca School of Arts collaborated with 8 master students of the Faculty of Architecture at Frans Masereelcentrum in Kasterlee: silkscreens, intaglio, woodcut, monotype, letterpress, drawings and one sculpture!

Thursday 20 February from 6pm: vernissage.
Thursday 27 February: finissage.

Location: Carré – Alexianenplein – 9000 Gent

students:
Thorsten Staes, Yingda Dong, Nando von Arp, Inessa Dobbelaere, Nele De Paepe, Cecile Broekaert, Toontje Smolders, Lise Goossens (Luca School of Arts); Ahlem Rebai, Jari Rijckaert, Alberto Bovo, Mumtaaz Viaene, Bryana Valice Evert, Marthe Sambaer, Maurits Verstraete, Giulia Elisabeth Malley (Faculteit Architectuur); teachers: Steve Michiels, Goele Dewankel (Luca School of Arts); Kristien Vanmerhaeghe, Robin Schaeverbeke