< terug

Boek: VERS.A/ ‘Fragment’

fragment

Het architectenbureau VERS.A werd in 2011 opgericht door Guillaume Becker en Kobe Van Praet. Hun projecten variëren van particuliere woningen tot openbare gebouwen.
Het boek ‘Fragment’ volgt de productie van VERS.A door een selectie van documenten die de praktijk van het kantoor illustreren (schetsen, plannen, maquettes, uitvoeringsdocumenten, foto’s). Het boek bevat teksten van Asli Cicek, Harold Fallon en Cécile Vandernoot.

Meer info.

_____________________________

The VERS.A office was founded in 2011 by Guillaume Becker and Kobe Van Praet. Their production ranges from private homes to public buildings.
The book ‘Fragment’ traces the production of the Belgian office through a sampling of documents illustrating its practice (sketches, plans, models, photographs). The book features contributions by Asli Cicek, Harold Fallon and Cécile Vandernoot. https://versa-architecture.be/Fragment.

More info.